Andropenis Gold | Menambah Saiz Zakar

Kod Produk: Andropenis Gold
Availability: In Stock
HARGA:
RM900.00

KUANTITI: - +
   - OR -   

 

Andropenis Gold merupakan salah satu alat penambah saiz yang mendapat pengiktirafan pakar-pakar perubatan seluruh dunia.

Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Andropenis Gold diklinik dan hospital mereka.Andropenis Gold adalah Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan.

Andropenis Gold membantu membesar dan memanjangkan zakar dan memberi perubahan pada zakar dari 3cm – 5cm dalam tempoh 3-6 bulan di samping bertindak sebagai alat senaman zakar.

Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropenis gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropenis gold yang lebih lama. Andropenis gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropenis gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan zakar sebanyak 40%

Andropenis gold direka berdasarkan pada prinsip daya tarikan. Alat ini diklasifikasikan sebagai Alat Perubatan Jenis1(Type1 Medical Device) dan dianugerahkan Sijil Kesihatan Eropah (European Health Certification Mark,CE).

 

 

   

 

 


Fungsi Andropenis Gold


Andropenis Gold terbukti secara sainstifik mampu memanjangkan zakar secara puratanya sebanyak 4 cm selepas penggunaan dalam 3-6 bulan. Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropenis Gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropenis Gold yang lebih lama. Andropenis Gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropenis Gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan kembali zakar sebanyak 40%.

Berdasarkan kajian yang dijalankan dimana penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan:-

  1. Andropenis Gold membantu Pemanjangan kekal pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
  2. Andropenis Gold membantu Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
  3. Andropenis Gold membantu Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
  4. Andropenis Gold membantu Meluruskan zakar sebanyak 40% .

Disclaimer: Results may vary from person to person

Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan. Lebih lama anda guna Andropenis Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang dan besar lagi.

 

 


Cara Guna Andropenis Gold

 

Prinsip Sains

Andro-Penis® merupakan alat berasaskan daya tarikan yang berfungsi untuk membesarkan zakar dan memanjangkan zakar. Pertumbuhan berlaku disebabkan oleh keupayaan tindak balas tisu-tisu zakar untuk menjalani penggandaan pada peringkat sel apabila dikenakan daya tarikan secara berterusan dan Keberkesanan

Alat ini terdiri daripada cicin plsatik yang dihubungkan oleh dua batang logam yang dinamik,penopang plastic dan gelang silikon yang ditempatkan pada kepala zakar.ia mudah untuk dipakai serta mudah untuk ditanggalkan.oleh sebab saiznye yang kecil.Alat ini seakan-akan tersorok apabila ia dipakai,selesa serta boleh dipakai ketika berjalan.duduk atau berdiri.

 

Andropenis Gold menawarkan tiga bentuk Jaminan:

* Jaminan dari aspek perubatan, memandangkan alat ini diluluskan oleh Pihak Berkuasa Kesihatan Kesatuan Eropah, dan didaftarkan di Kementerian Kesihatan Sepanyol.

*Alat ini juga dianugerahkan Perakuan CE yang mengklasifikasikannya sebagai Type 1 medical device, yang bererti alat ini tidak akan menyebabkan kesan sampingan baik untuk jangka masa pendek mahupun panjang.

* Keberkesanan 97%: Jaminan Saintifik, beberapa pakar urologi yang terkemuka di peringkat antarabangsa telah menjalankan penyelidikan

 

Berdasarkan kajian yang dijalankan dimana penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan:-

  • - Pemanjangan pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
  • - Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
  • - Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
  • - Meluruskan zakar sebanyak 40% .

Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan.

Lebih lama anda guna Andropenis Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang

Saintifik yang membuktikan bahawa alat ini mempunyai kadar keberkesanan setinggi 97.5%

 

Disclaimer: Results may vary from person to person

 

Andropenis Gold diiktiraf oleh pakar perubatan.

 

Hantar Komen


Nama Anda:


Komen Anda: Note: HTML is not translated!

Kualiti: Biasa           Sangat Baik

Masukkan KOD di bawah: