Hamer Ginseng & Coffee Candy | Ubat Kuat Lelaki

Kod Produk: Hamer Coffee
Availability: In Stock
HARGA: RM350.00
RM230.00

KUANTITI: - +
   - OR -   

KLIK GAMBAR BAWAH UNTUK ORDER PRODUK INI MELALUI WHATSAPP

The Original HAMMER GINSENG & COFFEE CANDY Supplier

Since 1999 Wholesale & Retail For Local And International Markets.
Hamer Ginseng & Coffee Candy

Hamer Ginseng & Coffee Candy

Hamer Candy dibangunkan oleh Sino-USA Technology menggunakan teknologi yang sangat baik untuk sempurna menggabungkan pengekstrakan Cynomorium Songaricum polisakarida dengan asid amino dihidrolisiskan untuk mencapai kesan penyembuhan yang terbaik. Kesan terapeutik Cynomorium Songaricum diekstrak daripada teknologi canggih ini jauh melebihi orang normal songaricm Cynomorium. Hamer Ginseng & Coffee Candy mengandungi Cynomorium Songaricum yang kaya dengan 15 jenis asid amino, triterpin sapogenin, hormon glukokortikoid semulajadi, 23 jenis unsur surih dan pelbagai jenis antioksidan. pengambilan yang mencukupi asid amino akan meningkatkan fungsi badan kita dan mengekalkan kehidupan yang sehat dan bahagia. asid amino akan digunakan semasa metabolisme setiap hari. Menggunakan makanan tambahan asid amino dari Hamer terutama semasa latihan, dengan cepat akan membuat badan anda lebih aktif dan kuat.

team-member-name1

Latar Belakang Cynomorium Songaricum

Cynomorium adalah parasit pada akar tumbuhan garam bertolak ansur, terutamanya spesies Atriplex, yang "saltbushes" (untuk C. coccineum) dan pada Nitraria sibirica (untuk C. Songaricum). Kilang itu mempunyai klorofil; merah yang berisi batang atau pancang mempunyai bunga merah kecil. komponen-komponen aktif yang belum dianalisis sepenuhnya, tetapi cynomorium diketahui mengandungi glikosida anthocyanic, saponin triterpene, dan lignans. eksperimen farmakologi berada di peringkat awal, dengan cubaan untuk menunjukkan kesan hormon yang akan menjelaskan penggunaannya dalam mati pucuk (aplikasi utama semasa dalam produk komersial), dan juga penemuan bahawa ekstrak herba menghalang HIV, menurunkan tekanan darah, dan meningkatkan darah mengalir dalam eksperimen makmal.

team-member-name1

Gula perang

Brown Sugar adalah produk gula sukrosa dengan warna coklat tersendiri kerana kehadiran molas. Ianya sama ada pada gula lembut bertapis atau sebahagiannya halus yang terdiri daripada kristal gula dengan beberapa sisa kandungan sirap pekat, atau ia dihasilkan dengan penambahan molasses untuk memperbaiki gula putih. gula perang mengandungi daripada 3.5% molasses (gula merah cahaya) kepada 6.5% molasses (gula merah gelap). Produk ini adalah secara semula jadi lembap dari natura yang hyproscopic daripada molases dan sering dilabelkan sebagai "lembut". Produk ini boleh menjalani pemprosesan untuk memberikan produk yang mengalir lebih baik untuk industri. Tambahan pewarna dan / atau bahan kimia lain yang dibenarkan di sesetengah kawasan atau untuk barangan industri. saiz zarah adalah vvariable tetapi secara amnya kurang daripada gula putih pasir. Produk untuk kegunaan industri (contohnya. Pengeluaran industri kek) mungkin berdasarkan gula kastor yang mempunyai kristal kira-kira 0.35 mm.

team-member-name2

Kopi

Kopi adalah minuman yang dibancuh disediakan daripada biji dipanggang, biji kopi dipanggil, tumbuhan kopi. Mereka adalah benih ceri kopi yang tumbuh di atas pokok di lebih 70 negara, ditanam terutamanya di Amerika Latin, Asia Tenggara, dan Afrika. komoditi kopi hijau mencecah Green di dunia. Oleh kerana kandungan kafein, kopi sering mempunyai kesan merangsang pada manusia. Hari ini, kopi adalah minuman yang paling popular ketiga di dunia, di sebelah air dan teh.

team-member-name3

Enzim

Enzim adalah protein yang menjadi pemangkin (iaitu, menambah atau mengurangkan kadar-kadar) tindak balas kimia. Dalam tindak balas enzim, molekul pada awal proses dipanggil substrat, dan mereka ditukar kepada molekul yang berbeza, dipanggil produk. Hampir semua proses dalam sel biologi memerlukan enzim berlaku pada kadar yang ketara. Sejak enzim terpilih untuk substrat dan mempercepatkan pada reaksi kecil dari orang banyak kemungkinan, set enzim dibuat dalam sel menentukan laluan metabolik berlaku dalam sel-sel. Seperti semua pemangkin, enzim berfungsi dengan mengurangkan tenaga pengaktifan (lemak) untuk tindak balas, dengan itu secara mendadak meningkatkan kadar tindak balas. Akibatnya, produk terbentuk lebih cepat dan tindak balas mencapai keadaan keseimbangan lebih repidly.

team-member-name4

Malt

Aaplikasi ekstrak malt yang banyak dalam industri makanan dan minuman. Sesungguhnya, ekstrak malt adalah lebih dan lebih kerap digunakan dalam gula-gula, produk roti, sos dan industri bru. Ia juga digunakan dalam industri farmaseutikal dan produk tenusu. Ekstrak Malt daripada malt diastatic tinggi digunakan sebagai sumber semula jadi alfa dan beta amlyase, betaglucanese, dan enzim lain kebanyakannya digunakan dalam industri pembakar. Terdapat pelbagai kelebihan untuk pengguna. ekstrak malt dan pewarna adalah semulajadi, sihat dan tidak diperolehi daripada bahan-bahan mentah yang diubahsuai secara genetik.

team-member-name1

Delima

Delima (Punica granatum) adalah buah-bearing renek daun atau pokok kecil yang semakin meningkat antara lima dan lapan meter. Buah delima adalah kebanyakannya berasal dari Dataran Tinggi Iran dan Himalaya di Utara Pakistan dan India Utara. Ia telah diusahakan di Caucasus sejak zaman purba, dan hari ini, ditanam secara meluas di seluruh Iran, Armenia, Azerbaijian, Afghanistan, India, Pakistan, Bangladesh, Iraq, Mesir, China, Burma, Arab Saudi, Israel, bahagian kering di tenggara Asia, rantau Mediterranean Eropah Selatan, dan Afrika tropika. Diperkenalkan ke Amerika Latin dan California oleh peneroka Sepanyol pada 1769, delima kini ditanam di sebahagian California dan Arizona untuk pengeluaran jus. Di Hemisfera Utara, buah-buahan yang biasanya dalam musim dari bulan September hingga Februari. Di Hemisfera Selatan, ia adalah dalam pusingan dari Mac hingga Mei.

team-member-name2

Protein Hydrolyzed

Protein Hydrolyzed adalah protein yang telah dihidrolisiskan atau dipecahkan kepada asid amino komponen. Walaupun terdapat banyak cara untuk mencapai ini, dua yang paling biasa adalah prologned mendidih dalam asid kuat (asid-HVP) atau asas yang kuat atau menggunakan enzim untuk mensimulasikan proses hydrolytic secara semula jadi-yang berlaku. Menurut Jabatan Negara AS Keselamatan dan Pemeriksaan Food Service Pertanian, protein dihidrolisiskan adalah sumber sayur-sayuran rasa dan rasa juga dikenali sebagai air daging. USDA menyatakan bahawa "kerosakan kimia protein boleh mengakibatkan maklumat glutamat bebas seperti dalam daging ia bergabung dengan percuma natrium untuk membentuk sumber semula jadi asid glutamik dalam makanan." Apabila ditambah cara ini, undang-undang Amerika tidak memerlukan label untuk menyenaraikan MSG sebagai bahan.

team-member-name3

Ginseng

Ginseng adalah salah satu daripada sebelas spesies berbeza lambat berkembang tumbuh-tumbuhan saka dengan akar berisi, yang dipunyai oleh genus Panax dalam keluarga Araliaceae. Ia tumbuh di Hemisfera Utara di Asia Estern (kebanyakannya utara China, Korea, dan timur Siberia). biasanya di kawasan iklim sejuk; Panax vietnamensis, yang ditemui di Vietnam, adalah paling selatan ginseng yang ditemui. ginseng Panax, yang merupakan herba adaptopgenic, terutamanya Panax ginseng dan P. quinquefolius. Ginseng dicirikan oleh kehadiran ginsenosides.

team-member-name4

Cynomorium

Cynomorium Songaricum yang juga dikenali sebagai "ginseng gurun". Sejak berabad-abad yang lalu, ia telah perubatan diiktiraf sebagai "ubat pemanjang umur". Cynomorium songaricum adalah tumbuhan monoecious di mana stigma akan menerima debunga daripada tumbuhan individu yang sama. Benih Cynomorium adalah sangat kecil dan ia kelihatan sel zigot manusia sama di bawah microscope.Cynomorium dikenali di China sebagai suoyang, yang berdasarkan kesan perubatan herba ini, "mengunci yang." Ia diperolehi terutamanya daripada spesies Asia Timur, Cynomorium songaricum, walaupun sama C. coccineum itu kadang-kadang digunakan sebagai pengganti (dan digunakan di negara-negara lain, dari Eropah ke Asia Tengah, di mana ia adalah spesies asli). Kilang dituai untuk perubatan Cina tumbuh pada ketinggian yang tinggi, terutamanya di Inner Mongolia, Qinghai, Gansu, dan Tibet. Ia digunakan untuk Menguatkan itu yang (merawat mati pucuk dan sakit belakang), menguatkan tendon, dan menyuburkan darah untuk mengurangkan jenis darah-kekurangan sembelit (biasanya berlaku dengan usia tua).Ya, Hamer® adalah makanan kesihatan semula jadi yang membantu bekalan nutrien yang mencukupi kepada sel badan, menyekat radikal bebas dan mengurangkan keletihan

KLIK GAMBAR BAWAH UNTUK ORDER PRODUK INI MELALUI WHATSAPP

Hantar Komen


Nama Anda:


Komen Anda: Note: HTML is not translated!

Kualiti: Biasa           Sangat Baik

Masukkan KOD di bawah: